Prajitura din branza dulce



 

Prajitura din branza dulce, o prajitura fara pretenti care se poate face in orice zi a saptamani cand dorim ceva dulce si rapid. Un desert minunat mai ales pentru copii si nu numai, asa ca va invit sa-l savurati cu toti!

 

 

Ingrediente:
3 oua intregi
100 ml smantana
150 g zahar fin
2 plicuri zahar vanilat
3 linguri de gris
25 g pudding de vanilie
coaja rasa de la o lamaie
1/2 plic praf de copt
Timp de pregatire: 10 minute    Timp de coacere: 50 minute



Mod de pregatire Prajitura din branza dulce:
Un mod mai usor de prepapare a unei prajituri nu cred ca exista.
Intr-un bol se pune pe rand branza, ouale, smantana, zaharul, grisul, puddingul de vanilie, razalitura de lamaie si praful de copt.

 

 



Pregatin o forma de 21×21 cm. Puteti folosi si o forma dreptunghiulara dar in limita dimensiunilor ca sa nu iasa prajitura nici prea subtire dar nici prea inalta. Dupa caz se tapeteaza cu hartie de copt sau doar cu unt si faina. Se rastoana compozitia si se da la cuptorul preincalzit la 180-190 °C, pentru 50 de minute.

 

 

Cand este putin colorata se scoate din cuptor si se lasa in tava sa se raceasca. Se portioneaza in patrate sau dreptunghiuri si se servesc simple sau pudrate cu zahar vanilat. Sunt tare bune si diapar repede de pe platou. Delectati-va si voi!

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.