Rulou de carnat de porc in bacon



Rulou-de-carnat-de-porc-in-bacan1

Rulou de carnat de porc in bacon, un fel principal realizat dintr-un banal carnat de porc, niste piei de pasare, patrunjel si bacon. A fost ideea sotului meu Miki si cred ca va place si voua ce a iesit.

 

Rulou-de-carnat-de-porc-in-bacan2-1

Ingrediente 2 porti:
1 carnat de porc afumat, crud uscat
100 g felii de bacon
1-2 buc piele de pe pieptul de pui sau de la gat
2 legaturi de patrunjel
1-2 linguri de mustar
sare
piper

 

Rulou-de-carnat-de-porc-in-bacan3

 

Mod de pregatire Rulou de carnat de porc in bacon:
Pe o folie de aluminiu se aseaza feliile de bacon, una langa alta si petrecute putin.

Se pun deasupra fasiile de piele de pui ramase de la preparate in care ati folosot pieptul de pui fara piele sau v-a ramas de la un gat de pasare.

Aceasta are rolul alaturi de fasiile de bacon de a rula mai bine si mai strans carnatul nostru.

Pielea de pui de unge cu mustar si se presara sare si piper. Deasupra se aseaza un strat mai gros de patrunjel verde tocat. La un capat se aseaza si carnatul de porc afunat, crus uscat. Din imaginea de mai jos se intelege mai bine.



 

x-IMG_6187

 

Se ruleaza strans cu ajutorul foliei de alumini. Intr-o tigaie pe foc se pune o lingurita de ulei si se prajeste ruloul, inchizand astfel capetele de bacon ca sa nu se desfaca.

Se intoarce apoi pe toate partile si se da la cuptor alaturi de cateva legume. Eu am pus ceapa verde, praz, babby morcovisi sferturi de lamaie.

 

y-IMG_6189

 

Se da la cuptor 25 de minute la 180 °C. Cand este facut,se lasa sa se odihneasca putin si apoi se taie in bucati. Se serveste alaturi de garnitura din tava. Pofta buna!

 

Rulou-de-carnat-de-porc-in-bacan4-1

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.