...

Cauta retete pe acest site

3 iul. 2014

Desert la pahar cu fructe de padure


Deserturile la pahar sau "verrines" vorba francezului se pot realiza usor in diverse combinati, trebuie doar sa improvizam. V-am prezentat deja o varianta cu capsuni, iar acum am facut o combinatie de pudding de capsuni, crema de mascarpone si fructe de padure deasupra.


Ingrediente:
1 pudding de capsuni
3 linguri de zahar
300 lapte

100 g mascarpone
50 g zahar praf sau 1 lingura de miere 
100 ml frisca lichida meggle



Mod de pregatire:
Pudding-ul de capsuni se pregateste din ingredientele de mai sus si dupa indicatiile de pe plic. In pahare sau cupe transparente, mai mici sau mai mari se pune o treime de pudding de capsuni cat este cald.

Crema debranza:  mascarpone se freaca cu zaharul praf sau o lingura de miere. Dozati cat de dulce va place tinand cont ca si frisca meggle este dulce. Se incorporeaza apoi in frisca batuta.

Se adauga crema cu mascarpone in pahare peste puddig si se termina deasupra cu zmeura si capsuni. Delectati-va!



1 comentarii:

Vai cat de bine arataaaaa ! Vreau si eu !
Dar ce tot vorbesc atata ? Precis ca voi deja ati si spalat paharele !....Asa ca trebuie sa ma apuc de lucru....
Weekend linistit si calduros sa aveti draga Sara.
Va tzuc cu drag !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More