File Salau Nil prajit cu taitei chinezesti



 

File Salau Nil prajit cu taitei chinezesti o reteta care sper sa va placa ca si o alta reteta minunata tot cu salau, File Salau Nil cu ghimbir si usturoi. Delectati-va ca este un deliciu!

 

Ingrediente:
* 400 g fileu Salau Nil
* 1 morcov curatat si taiat in fasii
* ghimbir proaspat taiat in fasii
* 50 ml de apa
* 3-4 linguri de vin alb
* 1 lingurita de zahar
* 1 lingurita ghimbir proaspat ras fin
* sare
* piper alb
* 1 lingură de ulei vegetal
* 125 grame Chow mein noodle
* 4-5 linguri ulei de susan sau vegetal
* marar proaspat

 

 

Mod de preparare:
Jumatate de paghet de Chow mein noodle se arunca in apa fiarta cu sare
pentru 3-4 minute. Se scurg si se trec printr-un jet de apa rece. Cand se servesc se intorc in ulei de susan intr-o tigaie pe foc.

 

 

Cele doua bucati de salau se condimenteaza cu sare si piper, poi se
tavaleste prin putina faina.



 

 

Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie
si se prajeste 2-3 minute pe fiecare parte, pana cand devine auriu.

 

 

Intr-o tigaie se amesteca vinul alb, apa, o lingurita de zahar si ghimbirul proaspat ras fin. In acest amestec se soteaza morcovul si ghmbirul taiat in fasii timp de 3 minute.

Se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper.
Serviti fileurile de peste cu fidea si soteul de morcov si ghimbir. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.