...

Cauta retete pe acest site

10 iul. 2010

Ciuperci cu amestec de carne tocata


Ingrediente:
4-6 ciuperci mari
300 gr.carne tocata porc si vita,
1 ceapa rosie mica
1 ou
marar
patrunjel,
sare, piper
 boia de ardei dulce
supa de carne

Mod de preparare:
Este o reteta asemanatoare cu Ciuperci umplute cu piept de pui sau Ciuperci umplute cu feta.
Carnea tocata si ceapa tocata marunt se distuie in ulei de masline si zeama de carne.
Cand se raceste se adauga si oul, condimentele si verdeata tocata marunt. In palariile de ciupeci se pune un cub de unt (vor fii mai fragede) si se adauga carnea. Se dau la cuptor si se servesc calde.

5 comentarii:

Imi plac ciupercile oricum ar fi gatite ele!!
Weekend minunat.

@Bianca si mie imi plac, poti face multe feluti si te pot salva imrdiat daca nu ai chef sa stai mult in bucatarie. Weekend placut si tie.

aceasta mancare seamana foarte mult cu keema arabeasca doar condimentele pentru keema sunt ceva mai numeroase.un deliciu !
pupici si o zi minunata!

@ Sarah, pupici si weekend placut.

Fantastic! Se pare atât de elegant.
Such a wonderful dish...I love the presentation:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More